Известие

Collapse
No announcement yet.

Отворен AIR BAG на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отворен AIR BAG на Алфа 156

Колеги имам един въпрос. Интересувам се от Алфа 156, доста коли разгледах, по еазлични автокъщи, но има нещо, което ме смущава и реших да ви питам вас като кора с повече знания и опит. Та въпроса е такъв- почти на всички екземпляри от модела, които видях AIR BAG-а на пасажера или е отворен, или като го докоснеш хлопа, или просто стои в някаква неправилна форма. Та на какво се дължи това? Аз си мисля, че е от удар отпред, но дали може да има и др. причина? Защото си мисля, че такава кола е удряна и не бих си я взел
    Благодаря предварително!
    Cuore Sportivo-ALFidersehn
    --------------------------------
    ALFA. 156 1.8 '2000
    Fiat Punto Cabrio

Така са си, това е от слънцето. Като поглееднеш внимателно отвътре си се вижда еърбега едно като брезентче. На почти всички е така, ако ли не ще стане
    156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator
      Така са си, това е от слънцето. Като поглееднеш внимателно отвътре си се вижда еърбега едно като брезентче. На почти всички е така, ако ли не ще стане
      Абсолютно е така. Не е сериозен проблем, по-скоро е козметичен дефект. И недей да го лепиш с каквито и да е лепила, остави го така.
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Благодаря за бързата реакция, поздрави!
        Cuore Sportivo-ALFidersehn
        --------------------------------
        ALFA. 156 1.8 '2000
        Fiat Punto Cabrio

Comment

Първоначално публикувано от Violator
          Тъкмо това щях да кажа, от слънцето забелязвам на доста 156-ци се е надигнало леко от единия край
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

И аз се притеснявах за мойта да не е блъскана по същата причина, но на тестера показа, че възглавниците не са изкачали. Казаха ми че и да са излизали трябва да е сменен целия комп за да не отчете на диагностиката. А мен силно ме съмнява в Италия хората да се занимават да оправят толкова колата, като ще си вземат застраховкато и ще си купят нова.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.

Comment

Да на почти всички 156-ци е леко надигнат в единия край - най-вероятно от слънцето!
              По-интерсното е че има доста 156-ци без пасажерска въздушна възглавница, дори екземпляри произведени 2001-02 години, изглежда е била екстра.
              …I have an affair with an Alfa…

Comment

От 4-5 156ци във Варна, върху които имам поглед
                няма нито една на която да и се вижда AIR Bag-а!
                ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Абсолютно вярно!
                  ...а пък и във Варна слънцето е силно
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
                    Айр бега не се вижда - просто на пасажерското място капака на айрбега е леко извит от вътрешната към шофьора страна.
                    Забелязвам го на първите 156 -ца от 2001 ми се струва , че не е така.
                    Взера заради темата си правих труда да разгледам в мобилето и ауто скоут доста 156 - 1998-2000 (интериора) и забелязазх , че на доста (да не кажа повечето - като имаше екземпляри и за по 6-8 хил евра) има разлика в десня край (не говорим да се вижда възглавнижата (може и да я видим ако го понаддигнем с отверка или нещо друго (ама да се вижда - НЕ. Шросто леко изривяване на капака
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Еми още едно свидетелство за високото качество на изработка и сглобка на италианците Аз съм съм забелязал да зяпат тея капачета.

@Тиното
                      На тебе просто няма какво да ти се размандахерца пред пасажера
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Мойта значи се на сянка е седяла
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
                        X